torsdag 21 januari 2010

Snabb och enkel middag

Migrän är inte roligt alls. Men det var värre förr, tre dagar var tredje vecka. Tack vare, tror jag i alla fall, Nikkens magnetterapi är det längre mellan anfallen (fem veckor sedan förra gången) och oftast bara 1-1½ dag. Alltid något. Fick dock ringa återbud till middag med mina gamla arbetskamrater, är inte så trevligt sällskap i det här tillståndet.

Det blev middag hemma med familjen i stället, men så mycket ork och inspiration hade jag inte. Köpte färdiggrillad kyckling och vår nya favoritröra/sås. Mycket gott- och enkelt!

Middagstips:
1 grillad kyckling
Gourmet crème fraiche med soltorkad tomat & fetaost
pasta
sallad med vinaigrette

1. Sätt ugnen på 125-150°C. Dela kycklingen i mindre bitar. Lägg i en ugnsfast form.
2. Värm crème fraiche och häll såsen över kycklingen. Sätt in formen i ugnen och värm kycklingen.
3. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet. Blanda en god sallad. Servera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar