torsdag 27 maj 2010

Nu är det fullt upp

I måndags började dagen med en tur till stallet tillsammans med J, sedan kom jag faktiskt inte ur stallkläderna förrän framåt kvällen. "Skulle bara..." ...göra nya beräkningar för de olika modellerna och storlekarna, bestämma om jag skulle ha ett par damshorts eller två, kontakta fabriken och kolla med dem varför vissa provplagg var för korta bl a, skicka mail, förbereda styrelsemötet med STR på tisdagen (ja, jag sitter förstås inte i styrelsen men som sekreterare underlättar det att vara påläst), skjutsa barnen hit och dit, packa inför resan till Kalmar tisdag morgon. Kom i säng vid tvåtiden... Inte bra.

Åkte mot Kalmar med tåg vid sju-snåret på morgonen, styrelsemöte hela eftermiddagen, fick vara sekreterare på en bolagsstämma också (hoppsan - var jag inte beredd på!), trevlig middag på kvällen med efterföljande besök på en pub (många skratt - kul att träffa gamla arbetskompisar igen).

Tillbaka till L-a onsdag efter lunch. Sedan ordna med namnlappar och tvättrådsetiketter till fabriken. När J slutat jobba ut till stallet för att kolla om Hillis fortfarande var halt. Jo då, inte så illa som för en vecka sedan, men tillräckligt för att inte avboka veterinärbesöket torsdag morgon. Måste ju veta vad det är, om det går att rida honom.

Uppe med tuppen idag också, fixade fruktsallad och frukost, åkte till stallet. Hillis gick snällt upp i transporten idag, väl framme på kliniken var de lite försenade. Hillis fick "visa upp sig" på hårt underlag och verkade helt ok, så J fick rida också för extra koll. Veterinär U tittade och tittade, tyckte Hillis såg fin ut och tyckte inte han haltade. Ny runda på hårt underlag, helt ok, "böjprov" på alla benen också ok. Det är bara att rida på, det finns inget jag kan behandla, tyckte U. Nej, det är ju jättebra! Börjar misstänka att Hillis driver med oss. För smart och lat, kanske.

Eftermiddagen ägnades åt att klippa mönster. Hann skicka både dem och provplaggen till fabriken innan postlådan tömdes. Puh! Alla "gamla" modeller är nu tillklippta och klara för leverans till fabriken i Estland (som syr) i morgon. Sedan ska kläderna vara klara inom några veckor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar