onsdag 3 februari 2010

Snö, snö, snö

I morse var jag ute halvsju för att skotta trottoarerna och sedan sopa av bilarna. En bil skulle till service, sedan barnen till golfträning och skola. Efter frukost tog jag Athos med i bilen, körde J till stallet för att sedan åka till Ängelholm och hämta A som kom hem från Dubai. Vet inte om A eller Athos blev gladast på flygplatsen.

Det var inte lika enkelt att köra till stallet som det var att skriva det, om man säger så. Fy för Skåne och blåst. E ringde och berättade att den vanliga vägen till stallet var avstängd så vi körde en annan väg. Hamnade efter en plogbil en sträcka, och det var ju bra. Men den sista biten över åkern var det bitvis helt igenblåst, vi blev snöblinda och vägen syntes inte. Tur att de höga vallarna markerade var vägen var. Tack för 4-hjulsdriften! J skulle ha tränat för L, men vi avrådde henne från att köra så det blir på söndag i stället.
När jag hämtade J några timmar senare märktes det knappt att plogbilen varit där. Ganska tröstlöst jobb de har, snöplogarna. Men så bra att de finns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar