måndag 9 januari 2012

Modell i Milano?

Vi har precis pratat med H via Skype. Skönt att kunna prata ordentligt utan att behöva tänka på att det kostar en massa. Det är ju mycket nytt nu, för både H och oss. En ny värld minst sagt. Men H känner att hans agentur, Stockholmsgruppen, är seriösa och försöker hjälpa till så att allt ungerar så bra som möjligt. T ex får han bo hos deras kontakt i Milano, säkert lite eftersom han är ny och oerfaren.

Bilden från Stockholmsgruppens hemsida (new faces)

Sedan H kom till Milano i lördags har han mest varit runt hos olika modeföretag/hus på castings, dvs han kommer dit, visar upp sig, provar ev deras kläder samt lämnar sitt setcard med bild och personuppgifter. Det är olika företag, en del kända som Valentino, Gucci, Burberry, Jil Sanders, Armani och så en del mindre också, förstås. Första visningen verkar vara på torsdag så snart vet han väl om han får några jobb eller ej. Det är agenturen som sköter förhandlingarna så för H är det bara att åka runt och visa sin bästa sida!
Det är inte mycket fritid, om någon nu skulle tro det. Lördag eftermiddag var första castingen, sedan började han och de andra modellerna på agenturen söndag förmiddag därefter tre-fyra castings, tillbaka i lägenheten ganska sent på kvällen. Idag samma sak. Och i morgon också.
Meningen är också att han denna veckan ska få lite bilder till sin "portfölj", den är ju lite tunn än så länge... Men egentligen är det inte klokt, hur hamnade han på Milan Fashion Week utan någon egentlig erfarenhet?
Hans bilder finns numera också på den här italienska sidan http://www.fashionmodel.it/it/men/henrik-wallden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar