måndag 16 januari 2012

Hemmaträning

Ägnade delar av förmiddagen åt att kontakta en sadelspecialist för nu SKA vi ha tag på en ny dressyrsadel. Var och kollade hos en utprovare igår, men varken J eller jag "känner" helt för honom. Vi har haft funderingar på ett annat håll också, och så här stora beslut ska väl mogna fram, så nu väntar vi på att få en tid bekräftad senare i veckan. Hoppas magkänslan är rätt.
Hur som helst, detta tog lite tid så min planerade tur till Form & Figur ställdes in. MEN jag bestämde mig för att testa min rockring på 1,2 kg i stället. För de presentpengar jag fick av kära föräldrar och svärföräldrar (och som inte fick gå till mat...) har jag köpt den här rockringen och en pilatesboll. En ännu tyngre rockring har de på gymmet, men jag har aldrig provat (vågat prova) den utan tänkte testa hemma. Tur var väl det, skulle jag vilja säga!
Det var svårt att få till tekniken, framför allt åt motsatt håll. I instruktionen stod att 1-3 minuters träning inte skulle överskridas de första dagarna. Efterhand ökar man till max 20 minuter. Tänkte att så farligt kan det väl inte vara. Men det räckte! Oj, vad jag har ont i ryggen, framför allt i svanken.

Första provningen av kjolen idag - den blir jättefin! Men den kändes lite tajt... har jag lagt på mig över helgen? Hmm, kan väl inte vara möjligt? Ska hämta den i morgon - då är den klar! Snabbt och lätt - vilken tur att jag fick det tipset.

Pratade med H en stund, han hade precis varit på en fotografering ute. Får bilderna på fredag. Han lät betydligt piggare idag, och har beslutat att stanna kvar ett par veckor till. Får höra mer i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar