onsdag 15 augusti 2012

Årets första mål

Fick en besiktningstid till Jeepen idag - sedan var det fullbokat i flera veckor - så det var ju lika bra att få det gjort. Passade på att städa och tvätta den.Nu är det skönt att sätta sig i en fräsch bil. Insåg att den inte behöver tvättas lika ofta nu ändå som när vi körde till stallet på den dammiga grusvägen varje dag. Dags att byta bromsar igen (!), det är nackdelen med en tung bil, att bromsarna tar mycket stryk. Behövde inte komma tillbaka och visa bilen igen, de litar kanske på att man inte kör med slitna bromsar?

L skulle spela match i Hässleholm och jag hade knappat in idrottsplatsen på GPSen på min mobil. L var kartläsare och tyckte min var konstig så hon använde sin och talade om var jag skulle svänga. Tyckte det var konstigt när vi närmade oss Hässleholms centrum. L tittade sig förvånat omkring och sa att nu ska vi vara framme...? Jo, vid kommunhuset! Hon hade bara sökt på Hässleholm... Så det blev en liten sightseeing i villakvarteren innan vi hittade rätt.

Borgeby öppnade starkt och gjorde sitt första mål inom ett par minuter. Efter knappt en halvtimme tog L emot en boll utanför straffområdet och sköt den direkt i mål. 0-2! Sedan sköt hon ett skott mot mål som gick strax över. Kul att se tjejernas fina passningsspel, trots att laget bestod av många inlånade yngre förmågor och några, som L, som inte spelat match på ett tag. Motståndarna spelade tyvärr ganska fult med mycket knuffar och tröjdragningar men Borgeby hade absolut flest skott på mål och matchen slutade, helt rättvist, 0-3. Borgeby stärkte sin ledning i damjuniorelitserien - riktigt roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar