onsdag 10 augusti 2011

Tjejveckan slut

L har varit hos mormor och morfar i Stensjö tillsammans med tre av Stockholms-kusinerna på årligt återkommande tjejvecka. De har badat, gått promenader, sprungit, spelat spel, pratat och ätit mormors goda mat- inte minst viktigt!

Efter en tur ut till Hillis åkte jag för att äta lunch och hämta L. I bilen hem berättade L bl a om fina samtal hon haft, både med kusinerna och med mormor och morfar.

Sedan var det dags för avfärd till Malmö för att se när Borgeby mötte LdB i en JDM-match. Tänk att det ska vara så svårt att få fram adresser till idrottsplatser. Förväntas alla känna till vad alla heter och framför allt var alla ligger? Sökte både på iPhonen och sedan på datorn. Malmö IP omnämndes som LdBs hemmaarena, som bra parkering om man skulle till konsthallen, som en p-plats på Malmö stads hemsida osv, men ingenstans fanns en vettig adress angiven. Ja, så vi hamnade ju inte riktigt rätt och hann inte i tid till avspark. Tur att jag hade telefonnr till andra föräldrar som var där och kunde lotsa mig rätt. Och jo, Malmö IP har jag ju sett innan också (men visste inte vad den hette), L hade t o m sett LdB spela där (men visste inte att det var den)...

BFK hade tyvärr fått ett par spelare skadade när vi anlände men gjorde 1-0 i första halvleken. Ledde hela andra halvleken tack vare fina räddningar av målvakten så allt såg ljust ut. Tyvärr fick LdB en hörna och lyckades peta in ett mål i kaoset när det var högst en minut kvar - trist - men inte helt orättvist måste väl medges.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar