tisdag 31 maj 2011

Lovisas första mål

L gör stora framsteg vid varje träning, i varje match, tycker tränare och lagledare. Till och med jag, som inte "kan fotboll" ser vilken skillnad det är. Idag spelade hon sin femte match i
division 4. De har förlorat ganska många matcher och truppen har ändrats hela tiden. Det är många som är skadade. Borgeby har ett lag i division 2 också och det har varit svårt att fylla båda lagen vissa matcher. De som startat en match i div 2 får inte spela nästa match i div 4, t ex.
Idag vann Borgeby med 4-1 i alla fall! Efter första halvleken stod det 1-1, L fick spela på kanten vilket hon aldrig gjort tidigare. Sedan flyttades hon till "sin" mittposition igen. Borgeby tog ledningen och senare gjorde L 3-1 målet! Glädjen grusades dock när L fick gå av planen, lägga sig ner och jag såg att ledarna tog hand om henne. Hon hade hamnat i fel vinkel då bollen ändrade riktning... Nu är knäet svullet och gör jätteont. Kylbalsam, knäbandage och värktabletter gäller för närvarande. Hoppas det går över snart. Borgeby spelar i vita kläder. Lovisa har nr 11 på ryggen (framför nr 10).

1 kommentar:

  1. Stackars dig, Lovisa!! Ska det aldrig ge sig - vilken otur!
    Mormor tänker på dig och håller tummarna att det snart är bra igen

    SvaraRadera