Idag har jag bakat bullar på havremjölk och mjölkfritt Milda. De blev jättegoda och ingen skulle kunna säga att de var "special" på något sätt. Fast några blev pyttesmå... Och det blev kardemummabullar i stället för kanel (som var slut). Bullreceptet var det som står på Kungsörnens mjölpaket, men, som sagt, med lite justeringar.
Fördeg till bagels jäser i en bunke. Ska baka dem när L kommer hem. Det var hon som längtade efter bagels m Philadelphia och lax... Nu får de också bakas på havremjölk och hon får välja annat pålägg. Vi har bestämt att testa helt mjölkfritt för henne ett tag nu, inte bara laktosfritt. Måste prova något nytt när läkarna inte kan hitta något som förklarar hennes krångliga mage. Hur som helst skadar det inte att låta magen vila från mjölk. Det är verkligen frustrerande för henne att inte kunna gå till skolan eller orka träna (nu när knäet är ok). Vet inte vilket som är värst?!
torsdag 17 mars 2011
Mjölkfria bullar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vilken inbjudande bild - ser jättegott ut!
SvaraRaderaMa
De blev jättegoda - ska snart baka ut bagels, men den degen blev jättekonstig. Får se hur de blir.
SvaraRadera